✨ NO NEEDLE FILLERS ✨

Het is eindelijk mogelijk om non-invasief (zonder naald) de huid en lippen meer volume te geven met de beaujo Hyaluron pen; het naadloze systeem.

Deze nieuwe en naadloze techniek met de Hyaluron pen, is ontwikkeld door beaujo. Dit van oorsprong Duitse bedrijf heeft haar sporen in de beautybranche al ruimschoots verdiend op de Duitse markt; zeer doeltreffend, hoge kwaliteit materiaal en producten.

👄 Snelle Volume Boost 👄

Het opvullen van de lippen, neuslippenplooi, wangen en de rimpels rondom de mond is naald loos en zeer snel gedaan. Het is zelfs mogelijk om deze behandeling even tussendoor in de lunchpauze te doen! Waarom? Omdat we geen naaldsporen achterlaten dankzij de naadloze modules.

Opleiding beaujo Hyaluron pen
Hyaluron zonder naald!

– Lipvolume
– Neuslippenplooi
– Wangen
– Marionettelijnen

 

Financial lease van de Hyaluron pen behoort tot de mogelijkheden voor slechts €63,- per maand of 2050,- in een keer. Je krijgt hiervoor de training, pen (nieuwe generatie), 1ml hyaluron, marketing materiaal enz.

beaujo Master Trainer 
Beauty Clinic Roermond
Schuitenberg 7-9
6041 JG Roermond (centrum)

Meer informatie aanvragen?
Neem contact met ons op of vul het onderstaande formulier in en wij nemen meteen contact op!

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Mobiele nummer (verplicht)

Woonplaats (verplicht)

Opleiding informatie
Plasma BasistrainingPlasma MasterclassHyaluron PenMicro Needlingbb Glowbb LipsDermaplaningPMU Basistraining (Permanent Make Up)Microblading Basistraining

Aanvullingen