Onze training is onderverdeeld in verschillende modules.

Bij de aanschaf van de beaujo Plasma pen krijgt u een ongeveer 8 uur training, waarna u - uiteraard - de geleerde stof kunt oefenen op modellen.


De volgende inhoud wordt behandeld:

beaujo Plasma Basistraining

Tijdens de basistraining leert u omgaan met de beaujo Plasma pen, de werkingswijze en de mogelijke toepassingen ervan als ook de basistechniek van de behandeling zelf. U leert over het behandelproces en u krijgt ondersteuning bij het opstellen van een behandelplan, de verkoop van de service en marktgerichte prijzen.  Na de beaujo Plasma Basistraining kunt u de volgende gebieden veilig aanbieden en probleemloos behandelen: bovenste en onderste ooglid verstrakking, kraaienpootjes, lachlijnen, voorhoofdsrimpels, glabella, pigmentatie-stoornissen en medisch onschadelijke huidvlekken. Deze basistraining is een eendaagse training. De trainingskosten zijn inbegrepen in de aanschafprijs van uw Plasma pen.

beaujo Plasma Pen incl. Basistraining, Opleidings- en Marketingpakket €2.900,- excl. btw
( Tevens financiering mogelijk voor nog geen €99,- per maand. )

beaujo Plasma Masterclass 1

U heeft ervaring in de basistechniek opgedaan? Dan bent u nu fit voor meer! Op basis van uw ervaring leert u meer technieken met de Plasma pen, zoals tractie, lijn-technologie en sproei-technologie. Na de beaujo Plasma Masterclass Training training kunt u de volgende gebieden veilig aanbieden en probleemloos behandelen: boven- en onderlip, mondhoek(en), oorrimpels, nasolabiale plooien, champagnewangen, aardbei-kin.

beaujo Masterclass 2

Met uw ervaringen tot nu toe breidt u uw behandelspectrum en uw dienstenaanbod uit. De training stelt u in staat om grotere gebieden en specialistische procedures aan te bieden: nek, lichaamsdelen, behandeling van littekens, inactieve acne, mini-facelift, combinatie van plasmatechnologie met andere technieken.
- Maximaal 3 deelnemers per trainer in de beaujo Plasma-training

- Masterclass alleen met bewijs van ervaring
beaujo Plasma Academie U ontvangt verdere trainingen, workshops en seminars voor het succes van uw instituut. Uw persoonlijke ontwikkeling en uw zelfstandigheid zijn belangrijk voor ons; u wordt ondersteund in de omgang met en loyaliteit van uw klanten, evenals de toename van uw omzet en winst. Onderwerpen: Succesvolle communicatie; gesprekken met klanten en klantenbinding; selectieve telefoongesprekken en voorbereidende gesprekken; voordelen vs. producten en diensten; verkoop van complete pakketten en lucratief ontwerpen van uw aanbiedingen; Leiderschap is zelfmanagement; van medewerker- tot co-denker; Online marketing strategieën voor Facebook en Co; Couponbeleid werkorganisatie en tijdbeheer zonder inactieve tijd.   Uit ervaring weten we dat u na de training veel vragen zult hebben -natuurlijk laten we u niet alleen! Door ons landelijke opleidingsnetwerk hebben wij, behalve een contactpersoon in uw regio, ook altijd een luisterend oor voor u in ons hoofdkantoor!

beaujo Plasma behandelingsmogelijkheden

De markt voor niet-invasieve correcties en huidverbeteringen met plasmatechnologie staat nog in de kinderschoenen.

Samen met u willen we deze markt met succes gebruiken.

beaujo Plasma is een Duits kwaliteitsproduct dat we hebben ontwikkeld met een ervaren fabrikant, in nauwe samenwerking met een team van artsen en gebruikers.

Tegenwoordig wil bijna iedereen er jong, fris en gezond uitzien. Schoonheidsbehandelingen moeten met voorkeur zo snel en het liefst met zo weinig mogelijke uitvaltijd uitgevoerd worden.

Wie kan beaujo Plasma kopen en gebruiken?

Artsen, natuurgeneeskundigen en schoonheidsspecialisten met een esthetische opleiding als ook specialisten op het gebied van permanente make-up en microblading met een werkervaring van minimaal een jaar.

We weten dat niet iedereen tot deze groep behoort – het is echter zeer belangrijk voor ons dat u op verantwoorde wijze met de beaujo Plasma pen kunt werken.

Wat is er zo speciaal aan beaujo Plasma?

  • De pen is ontwikkeld met een team van artsen en gebruikers
  • Ontwikkeld en geproduceerd in Duitsland
  • Wij bieden u een uitstekende aftersales service

Hoe werkt beaujo Plasma?

beaujo Plasma werkt niet-invasief. Met behulp van een zogenaamde lichtboog verdampen we ongewenst huidoverschot. Het verstrakkend effect blijft ook na de behandeling nog steeds werkzaam.

Welke applicaties zijn er:

  • Bovenste en onderste ooglid verstrakking
  • Verwijdering van goedaardige huidaandoeningen (na medisch onderzoek)
  • Rimpel behandelingen
  • Correctie van kleinere permanente make-up vervormingen (zeer goede resultaten met onze pigment killer)
  • In combinatie met micro needling ter behandeling van (acne)littekens