Pedicure met of zonder CND™ SHELLAC™

Een voetbehandeling houdt in:

– desinfecteren van de voeten
– het knippen van de teennagels
– het verwijderen van overtollig eelt op de raakvlakken van uw voet
– het verwijderen van evt. likdoorns en kloven
– het behandelen van evt. ingroeiende nagels
– mechanisch afwerken van de huid
– mechanisch afwerken van de nagels
– de nagelomgeving reinigen
– het incrèmen van de voeten d.m.v. een korte voetmassage
– lakken met CND™ SHELLAC™

 

Pedicure ZONDER CND™ SHELLAC™ €26,50

Pedicure MET CND™ SHELLAC™ €37,50

Manicure ZONDER CND™ SHELLAC™ €24,50

Manicure MET CND™ SHELLAC™ €33,00

 

Afspraak maken met onze pedicure Jill? Klik dan hier en boek zelf online je afspraak

 

WAT IS CND™ SHELLAC™?

CND™ SHELLAC™ Brand 14+ Day Nail Color is dé originele UV-cured polish die zorgt voor ruim twee weken lang een schitterend hoogglans resultaat. Ruim 4 jaar geleden introduceerde de marktleider in professionele nagelproducten, CND™, de innovatie SHELLAC™. Dat het succes van deze eerste 14+ day nail polish zo een groot succes zou zijn had niemand durven dromen. Tegenwoordig is SHELLAC™ niet meer weg te denken uit menig salon en zijn er al vele merken gevolgd met soortgelijke behandelingen die ‘gellak’ of ‘gelpolish’ worden genoemd. Deze producten zijn echter niet te vergelijken met CND™ SHELLAC™ en bestaan uit een hele andere formule. Want de formule van CND™ SHELLAC™, dat is nog steeds het best bewaarde geheim!

SYSTEEM

CND™ SHELLAC™ is een systeem dat uitsluitend is ontwikkeld om te werken met elkaar. Zo zijn de producten van CND™ die nodig zijn voor het aanbrengen van SHELLAC™ afgestemd op elkaar, wat er mede voor zorgt dat SHELLAC™ kwalitatief een zeer hoogstaand systeem is. Om de professionele kwaliteit te waarborgen dient dan ook het gehele systeem gebruikt te worden.

SHELLAC™ wordt altijd aangebracht door een professional die hiervoor een opleiding heeft gevolgd bij CND™. Gecertificeerde salons werken dan ook allemaal volgens onderstaande stappen:

VEILIG

CND™ SHELLAC™ is in tegenstelling tot veel andere UV-cured polishes geheel veilig in gebruik (Ook voor zwangere dames!). Bij alle producten die CND™ op de markt heeft gebracht, staat de gezondheid van de natuurlijke nagel voorop. Bij een SHELLAC™ behandeling wordt de natuurlijke nagel dan ook niet beschadigd door middel van de nagel op te ruwen. Ook het verwijderen van SHELLAC™ is geheel veilig en pijnloos. SHELLAC™ wordt snel en eenvoudig verwijderd door middel van een wrap die enkel de nagel bedekt en doodrenkt is met CND™ Nourishing Remover. Dit is een remover die macadamia olie bevat zodat de natuurlijke nagel intensief gehydrateerd wordt terwijl de SHELLAC™ wordt verwijdert.